Foolish games - Rosanna Hofman (2013) - VAN KRIS
919
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-919,mkd-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Foolish games – Rosanna Hofman (2013)

0
Description

Rosanna Hofman is een zangeres die al sinds lange tijd haar sporen heeft verdiend bij de meidengroep “Sisters”, waarmee zij drie succesvolle albums heeft opgenomen. In 2006 bracht zij haar eerste solo album uit. Rosanna treedt regelmatig op bij speciale gelegenheden en doet veel studiowerk. Haar stem is terug te horen in diverse tekenfilms, en is zij een veel gevraagde backing-vocal.

Zo is zij onder andere bij Sonny’s Inc, de grootste partyband van Nederland, een van de backing vocals geweest, met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals Latin, pop, soul, funk, R&B, jazzy en Nederlandstalig.

 

In 2003 startte ze haar solo-carrière en in 2006 neemt ze haar eerste album op met Hans Vermeulen in Thailand. Tussendoor (1999-2005) is zij actief als een van de vaste backing vocals van Gerard Joling en zingt zij in de groep EVE met o.a. Marlayne Sahupala. Ook René Froger en Lee Towers doen regelmatig een beroep op haar.

 

In 2013 nam ze een cover op van Jewel, getiteld ‘Foolish Games’. Hiervoor heb ik haar videoclip geproduceerd.

Producent

Easyfilm productions

Functie

Producer

Periode

maart 2013