Love4ever - pilot TV Lab Junior (2012) - VAN KRIS
829
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-829,mkd-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Love4ever – pilot TV Lab Junior (2012)

0
Description

Hoe weet je of jouw geheime liefde jou ook leuk vindt? Hoe kun je het beste verkering vragen? Wat als jouw beste vriend(in) verliefd is op jouw grote liefde. Of als jouw grote liefde verliefd is op een ander? Zoenen… hoe moet dat eigenlijk?

 

Dit soort vragen kun je als brugklasser stellen aan Kim-Lian van der Meij in het nieuwe tv-programma dat alles met de liefde te maken heeft!
Het is een unieke mix van een talkshow voor jongeren en kwalitatief jeugddrama,
gebaseerd op de boeken Izzy Love van Manon Sikkel.

 

In dit tv-programma krijgen brugklassers de gelegenheid om in een echte studio alles te vragen en te bespreken over de liefde. Presentatrice Kim-Lian zorgt ervoor dat de vragen van de aanwezige kinderen doorgespeeld worden aan Izzy Love. Zij is dé expert op het gebied van de liefde EN de hoofdrolspeelster in het dramagedeelte.

Via een groot scherm in de studio heeft KimLian contact met Izzy Love. Izzy geeft antwoord op liefdesvragen door een toepasselijke anekdote uit haar eigen leven te laten zien. Want zo goed als ze anderen over de liefde kan adviseren, zo belabberd gaat het er in haar eigen liefdesleven vaak aan toe.

Producent

Tuvalu Media i.o.v. AVRO

Functie

Producer / redacteur

Periode

mei - juli 2012

Uitzenddatum

15 augustus 2012, Z@pp / NL3